ВСИЧКО ЗА НАШИЯ РЕМОНТ - НОВАТА КУХНЯ, МАЙСТОРИ, РЕКЛАМАЦИИ, ПРОБЛЕМИ, КОЛКО СТРУВА

Публикуван на 29.11.2019 г.
ВСИЧКО ЗА НАШИЯ РЕМОНТА - НОВАТА КУХНЯ, МАЙСТОРИ, РЕКЛАМАЦИИ, ПРОБЛЕМИ, КОЛКО СТРУВА
Време е да ви споделя всичко за напия ремонт - как се получи кухнята, какво искахме, кои фирми избрахме и доволни ли сме, колко струваше всичко, какви проблеми и изненади изникнаха в процеса, какви рекламации подадохме и още. Аз не съм експерт и това видео не цели да ви покаже как трябва да си направите вашата кухня или ремонт, а само да споделя какво ми се случи и се надявам тази информация да бъде полезна за вас.
Ако имате въпроси по техническата част, пишете ми и ще попитам Боби, аз не съм на ясно с термините и конкретните материали и техники, затова не съм изпадала в подробности.
Можете да ми пишете и ако имате нужда от повече информация или има въпрос, на който не съм отговорила.
Контактите на Миро Стоянов ще предоставям само при запитване на лично съобщение, за да не излагам лична информация тук.

Купете моят мърч тук: stylebyjoe.com/?
Защо напуснах мечтаната работа: bgtorrent.info/watch/mJh5hXluqoatb3k.html
Планирайте годината с мен: bgtorrent.info/watch/zrKVpJajboyXjo0.html
10 НЕЩА, КОИТО ДА СПРЕТЕ ДА ПРАВИТЕ, ЗА ДА БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ: bgtorrent.info/watch/u6SXga2lh5zPgp8.html
Как обработвам снимки: bgtorrent.info/watch/rJeFfY-IiZjap4k.html
72 факта за мен: bgtorrent.info/watch/0pt-mGh6e5qvcYE.html
Email за бизнес запитвания: dreamofjoe@abv.bg
Последвайте ме в социалните мрежи, активна съм всеки ден :)
Блог: dreamofjoe.com
Facebook : ivanaalexandrova55
Instagram: ivana_alexandrova
Snapchat: ivana.alexander
Някои от показаните продукти са ми предоставени от марките за проба, но това не променя моето мнение за тях. Винаги ви споделям честното си мнение и бих ви препоръчала само продукти или услуги, които наистина харесвам.

Коментари

 • Ивана,толкова чакане и накрая не можеш да му се “изкефиш”. Да бяхте сменили старите плотове,а шкафовете или да ги бяхте боядисали или да бяхте сменили вратичките и ремонта щеше да ви излезе не повече от 300 лв. 😁Но пък красиво и уютно се е получило 👌👏🏻

 • Не знсм как не ти е побеляла косата 🤔😲 ужасна сага,.. Но поне крайния резултат е точно това, което сте искали. Дано с плота се разрешат нещата. Много полезно и дълго чакано видео 🤗

 • Браво за видеото! Нека хората знаят за всичко!

 • Думи нямам за всичко, което ви се е случило покрай тази кухня. Излагат се тези фирми, а претендират, че са нещо качествено. За мен излиза, че и по-евтини и по-скъпи мебели да си купи човек качеството и обслужването в БГ от такива фирми е трагично. Явно си е до късмет и в това отношение.

 • Виденов е най-измекярската фирма за мебели заедно с Икея!

 • Виденов са с лошо качество и никакъв професионализъм. Еником са най-доброто решение, особено за кухня по проект. Имат стотици варианти за цвят на плотове, гърбове и тн. Цените им може би са една идея по-скъпи, но напълно основателни. Професионално изпълнен проект и монтаж. Икеа е прекрасна, но само за аксесоари.

  • Основен ремонт на 3 стаен апартамент с отделна кухня от хол, с бутане на стени и изграждане на нови, правене на замазки за изравняне на всички подове,изцяло ново обзавеждане 40хиляди лева. Мисля, че е много 12 за реално една стая

  • Кухнята ми изпълва цяла стая, всичко дойде в срок, наведнъж и монтираха цялата кухня на следващия ден. Такава е практиката

 • Умишлено ли не споменаваш името на фирмата за дограмата? Може ли да кажеш коя е?

  • @Ivana Alexandrova ОК не е толкова важно😁, все пак благодаря за бързият отговор :)

  • Емилия Тодорова честно казано, не я помня. Боби комуникираше с тях

 • Крайният вид на апартамента ви изглежда страхотно. За обзавеждане и ремонт по мое мнение и опит, залагайте на по-малки доказали се във времето фирми. Избягвайте големите, масови производства и при грешка търсете правата си до край. Компенсация 100лв е повече от смешна, дори не знам как им е било удобно да ви я предложат. Пожелавам ви уют и само хубави спомени в това жилище. 😘

  • Катя Настанлиева благодаря ти

 • Изглеждаш интелигентна женица, но не е хубаво да даваш крайни оценки относно ремонтни дейности, при положение че нямаш хабер от този бранш. За това се чакало, онова не ти харесало ... всички хора чакат особено за мебели по нестандартни размери по поръчка.

  • Hristo Hristov споделих опита и мнението си, това е

 • Миличката, голямо тегло си изтеглила и знаеш ли просто адски много ти се е искало да се получат бързо нещата, а дълго време е отнело всичко и през доста перипети се е наложило да преминеш и преодолеш, нов крайна сметка резултата е налице и дизайна, който е бил само в главата ти, вече стои прекрасно в кухнята ти. Относно магазините и служителите в тях, навсякъде са така тези по телефона, си знаят тяхното изхождайки от проблема, заради който звъниш и споделяш, докато монтажистите идват на място и са по-разбрани винаги, защото най-малко виждат къде е проблема.... Все пак всичко изглежда супер!

  • Теодора Иванова благодаря ти

 • Слуша метъл, да не се стъписате от метал странните снимки във фейса.

 • Иван Домовчийски се казва. Ще го наема за нашите мебвли, прави и спални, антрета, всичко по ваш проект или скица.

 • Ивана, аз съм човек, който преди 3 години правихме основен ремонт, буквално останахме по стени. Кухня (много голяма), холна секция (много голяма) ни излезе 4600 като поръчахме на един човек и гаранция, че е в безброй пъти по-качествени неща от Икеа, а пък за Виденов да не говорим ... На нас ремонта с диван, врати, под, маси, столове, шпакловки, мебели и т.н. (специално за хола и кухнята) са ни около 10000... Общо ремонта ни излезе около 25000 за тристаен с всичко, включително бани и тоалетна (понеже са две отделни), врати и гигантски гардероб на цялата стена и ремонта ни стана за 3 месеца с всичко... Доста сте се наиграли честно казано. А и голям фактор е, че живеете там... Ние имахме възможността да живеем другаде за тези месеци

  • @Ivana Alexandrova нищо, вече ще си имате едно на ум. Дизайнерската фирма, която ни обзаведе по индивидуален проект целия апартамент се казва RS Design Studio. Момичето се казва Румяна Стоянова. Може да видиш сайта им за бъдещи проекти ако решите. Препоръчвам с две ръце. Апартамента в лилаво е нашият ;)

  • Radostina Milcheva за съжаление, си права

 • Искаме да гледаме такива видеа от теб! 😊

 • Други доказани фирми карат клиентите си и по.2-3 месеца.

 • Миро....

 • Дай телефона на този Мири

 • Гледам и коментурам. Направо се чудя защо при всички негативи за мебелната фирма, сте избрали тях? За Икея съм.сигурна, че са боклуци нещата им. По-добре би било да идеш в фирма за гранитогрес, има цветове като дърво. Избираш фаска и идват да ти я направят. После препарат за импрегниране и е вечно. Въпреки свалянето на горните шкафове. Съжалявам за проблемите с така дълго чаканата кухня. Бих ти препоръчала мъж който сам се справя, в бг мама се казва Шадоумен, ще видя фейсбука че забравих фамилията, от Раковски е, работи и до София. Намирате фирма заедно разрязват плоскостите, кантират и вече е той. Уникален майстор.

 • Не искам.д ате разочаровам но тази дизайнерка не е домакиня, много в ъгъла е и ще ви е неудобна може би. Както и слагане на фурна в ъгъл и плотове не е ок!

 • Иначе за холски прозорец и тераса 3'80, взеха 4 бона.

 • Ужасно е това с прозоржите. Аз избрах Саламандър, но в Смолян майсторите са сложени по шуробадженащка линия и нямаха представа как да сложат един страничен прозорец и го блъскаха силно като при това им направих забележка. Накрая поради одиране на фасадните части ми спаднаха 100/лв защото нямаше добро слагане, прещипаха ми гумите. Та така, обкова е рото, прекрасен е, но не слагайте бяло и като се стигне до слагане на последните овц парчета от вътре съвета от мен, купете си ваш чук. Чука на фирмата ми направи на прозорците сиву драскотини, едва ги измих. Ужасно е.

 • Абе всеки ремонт е като ад. А вие сте минали през него. И аз аъм спала на стар матрак на пода защото бяхме събрали двете стаи и всичко в едната, в другата празно. ;) Всичко е станало супер.

 • Ех тая чаша😂

  • Hilka 92 усетих се по едно време 🙈🙈🙈

 • стената зад теб с тапет ли е?

 • Здравей Ивана,следя те оттдавна и си ми една от любимите влогърки!Много си позитивна и естествена, а това е нещо което много ценя.Аз съм правила обзавеждане в България и това не беше положително изживяване и знам за какво става въпрос.Конкретно за IKEA ми стана интересно.В момента не живея в България, а в Канада и реших да сравня качеството на мебелите и цените тук с българските.Аз съм си купувала много неща от IKEA и винаги са били много добри.Оказа се, че в България мебелите изглеждат с много по -лошо качество от предлаганите тук и двойно са по- скъпи.Въпросът е защо тук IKEA е за хора с ограничени възможности и ги сглобяваш сам ,а в нашата родина се продават като дизайнерски мебели.Исках само да споделя ,благодаря много!Поздравления за ремонта ,всичко е станало много добре!

  • Galina Marinova за съжаление си права

 • Мила моя....само докато слушах епичния ти разказ ме заболя глава...Да не ти влиза майстор в къщата.!!!Но нищо!Това е за добро!Да сте живи и здрави!Сега имате опит!

 • Можеше да се преместите временно да живеете в роднини или приятели. Не знам как се издържа на такъв шум толкова дълго време... Не ми допадна, че прекалено драматизираш нещата - нали се сещаш, че сигурно за 99% от хората, а и от гледащите те тук, нямаше да има никакъв проблем да си остане по този начин пространството над хладилника. Нямаше да се забелязва, ако го беше запълнила с нещо друго, например някакъв орнамент, ваза или поставка. Горкото момиче, което ти е направило проекта - едва ли е било виновно то, както и за кантирането на плота - все пак донякъде вината си е твоя! Съжалявам, че ти пиша това - може би няма да ти хареса, но все пак понякога е хубаво да прочетеш и различно мнение от това редовно "Страхотно видео", "Супер клип" и т. н. тривиалности. А и ремонт на кухня за над 12 хиляди лв?! Някои хора ги събират тези пари повече от 10 г. Поздрави на Котана и да - горкото животинче сигурно се е стресирало страшно много покрай ремонта и безброй многото хора, които са идвали в апартамента ви. Чао! :)

  • Матей Петров благодаря за обратната връзка, но не смятам, че имам вина за това, че някои хора не си вършат работата. Нямаше къде да се преместим, колкото и да ни се иска

 • Ще има ли vlogmas? 😍

 • С Боби можете да отидете да си , но вижте какъв цвят ви трябва и каква ширина купите кант и да го залепи те c 200

  • @Ivana Alexandrova може да се използва и някакво друго силно лепило

  • Kostikus - благодаря ти

 • Колко спални имате в апартамента?

 • Преди около 3 години се нанесохме в нов дом и преминахме през апокалипсиса на основния ремонт. В нашия случай моят съпруг направи сам цялата кухня. Заедно измислихме дизайна, той го разчерта на Аутокад, купихме материали и той изработи шкафчетата съвсем сам. Тук има две особености - 1. той се справя доста добре (на професионално ниво) с въпросната програма и можа' да предвиди и запълни всяка една пукнатина в плана на кухнята и едновременно с това да я направи максимално функционална. (ние също имахме хладилник, печка и миялна от предишната кухня и новата, логично, трябваше да се случи около тях). И 2. всъщност новият ни дом е къща и той имаше чисто физическата възможност да изработи всички шкафчета, защотото това е дейност, която отнема време и пространство. През целия този период се чудех струват ли си всичкото време, труд и нерви покрай изработването на шкафчетата, но след твоя разказ съм твърдо убедена, че си е струвало! Нашият плот е от... мак беше Баухаус, ако не ме лъже паметта, хубав, масивен плот, който ние тонирахме с байц и след това запечатахме с лак. Бтв неадекватното поведение на Икеа, по отноение на комуникацията между различните звена е прецедентно!! От сърце ти пожелавам неприятните моменти да останат зад гърба ти и да се радваш пълноценно на новата си кухня! 💕

  • Elena Stoimenova благодаря ти, че сподели

 • Ивана, все още чакам от теб вкусняшки. Може би през влогмас?

 • Гръбчетата не са от пдч, а от фазер.

  • Светлана Георигиева благодаря ти за поправката

 • Ние също сме поръчали от Виденов и сме много.не доволни от изработката и качеството на мебелите. Не ги препоръчвам. Кухнята изглежда прекрасно само една забележка имам че никога не трябва да стоят печка и хладилник едно до друго не се вижда добре дали има нещо което да ги разделя. Печката когато се готви и нагрява хладилника и по този начин се скъсява живот на хладилника :)

  • Tanya Arnaydowa при нас нямаше друг вариант, сложихме преграда между тях

 • Привет Ивана, доста ходене по мъките е имало при вас, а и доста скъпо ви е излязло, но поне сега сте по-наясно за следващи ремонти :)

  • Десислава Данева благодаря ти

 • За това, ако ще е от Икеа, трябва да можем да си го сглобим сами, вкъщи имаме много мебели от там, но всичко сами сме сглабяли, ако ще разчитам на монтажисти .... олеле малеле :D

 • Проблеми явно има при всички. Ние бяхме решили да обзаведем една идея по-скъпо всичко. Мебелите купихме от Каре и съм много доволна. Но кухнята...по поръчка от Мартинели. Среден към висок клас поръчахме, пак с индивидуален дизайн. Чахаме месец да дойде, после още месец да се монтира и отстранят забележките. Както и при теб се разбирахме много по-добре с монтажистите. Проблема дойде после. След употреба по-малко от шест месеца почна да се отлепя покритието на места..лак или нещо подобно. Стана кошмар, а не влизали тези неща в гаранцията. Като извод направихме кухня за 17 000 лв., която е с ужасно качество. Излезна доста повече пари от предвидеото. Като в тези пари не влизат уредите за вграждане, които купихме от друго място. И за да не излезне, че съм само недоволна купихме плочките за манята от Мартинали също. Там нямам забележки.

  • boika koseva леке, съжалявам, че и при вас така са се развили нещата

 • Ремонт... скоро поприключих с нашия. Не е за споделяне, явно съм карък..Проекта за кухнята си го направих сама и съм много горда от резултата, изработиха ми го в мебелна къща "Ивели" /София/. Ако ти предстои ремонт и на някоя друга стая пиши, минах по този път скоро и вече съм доста на ти с много неща :)

  • Marina Kalenderska благодаря ти, още ремонти - догодина

 • Ивана, много полезно видео. Благодаря ти ❤

  • Tanya Aleksieva радвам се, че съм била полезна

 • 12 хиледи са много пари😔Поне вече всичко е наред.🙂 Успех занапред♡♡♡

  • Скрита Лимонка ще ни бъде за урок

 • Това с отлепянето на лепенките ми се случи и на мен със спалнята от Виденов.

 • Още като каза,че ви е препоръчано "Веденов" си казах: ужас!!! Страшно съм недоволна от тях! Преди 2 години поръчахме гардероби, 2 легла и спалня. Липсваха много части + механизмите за леглата. На всичкото отгоре след това не пожелаха да дадат липсващите части. Ужасно недоволна съм.

  • @Ivana Alexandrova много странно, но все пак се надявам вече всичко да е наред и да знаете от кои повече да не търсите услуги ;) Поздрави

  • Денислава Георгиева а при нас пък имаше излишни части, които останаха и така и не разбрахме защо

 • Имах същия проблем с Икеа пролетта. Хората, които работят в кол центъра им са абсолютно неадекватни. Имале 1 седмица, в която всеки ден ми се обаждаха различни хора и на всеки трябваше да обяснявам проблема си. Накрая вече просто им казвах да си проверят в системата и им затварях. Доставката е под всякаква критика. 2 пъти подред ми караха наранени врати за гардероб. Съвета ми е винаги да преглеждате много добре това, което ви доставят и да не подписвате, че сте го приели предварително. Аз писах жалби до Икеа и след 1000 уговорки и имейли накрая ме компенсираха с безплатна доставка при следваща поръчка - нещо, което силно се съмнявам да използвам. Фирмата доставчик е външна и е много зле, а монтажистите са отделна фирма и от тях съм много доволна. Кухнята е прекрасна, но според мен щеше да спестиш и пари и усилия ако беше намерила човек, който да изработи цялата кухня, а не фирма. Нямам личен опит с кухня досега, но мой познати така направиха и са много доволни. Никога не се знае де ...я

  • MIB Petrovi съжалявам, че и при теб е имало такива проблеми, разбирам те напълно. Това ни беше за урок. Ние също сне доволни от монтажистите - и на Икеа, и на Виденов, защото се оказа, че всъщност това са единствените хора, които разбират от работата си

 • Ivana zdravei imam edin malko po razlichen vupros, ako ostavim na starana vsichki neproqtnosti i netochnosti okolo remonta u vas (sigurna sum che mnogo hora za sujalenie se sbluskvat s podoben tip nespoluki svurzani s firmi personal i taka natatuk) slushaiki te ostavam s vpechatlenieto che ti si dvijela vsichko okolo remonta, a Bobi e uchstvam samo pri izbora na dograma koeto e super malka chst ot vsichko. Vuprosa mi e toi uchastvashe li s neshto kato cqlo osven dogramata i kak toi prejivq remonta?

  • Manuel Markov всъщност Боби участва в ремонта наравно с мен - аз избирах визуално - дизайн, мебели, той отговаряше за техническата част - избор и закупуване на материали, работа с майстори, избор и поставяне на дограма, изграждане на стени, тавани, той беше наясно кой какво точно прави у дома, движеше комуникацията с майсторите и фирмата за дограма + рекламацията към тях. За съжаление, нямаше възможност да участва в заснемането на видеото, да разкаже гледната си точка, да сподели всички подробности за техническата част и материалите. Затова аз само разказах какво се случи най-общо, без да давам подробности за това какви материали и какви точно неща са правени - по стени, тавани, подове.

 • И аз съм от тези с горчивия опит с Виденов. Взех си тяхна тоалетка, в която се влюбих и по нея си избрах останало обзавеждане за стаята. Ами доста калпаво изпълнение, чекмеджетата не се затварят хубаво, трябва малко повече сила, огледалото цялото се клати, трябваше да се захване допълнително с планки, за да не се счупи при местене и тн.Останалите мебели са ми от Ирим и нямах абсолютно никакъв проблем. За времето, за което се сглоби тази тоалетка, майсторът сглоби легло, шкафче, скрин и гардероб, просто защото на Ирим всичко си пасна идеално.

  • Теодора Веселинова благодаря ти, че сподели

 • Каква порода е Лори

 • По принцип над хладилника трябва да се оставят 10тина см за вентилация, така че ако сега достига точно до горния шкаф, не е мн добре. Относно дограмата, най-важен е обковът и монтажът. Вашата е KMG, която е от най-ниския клас, но общо взето пластмасата си е пластмаса. Ако дограмата беше монтирана качествено, нямаше да имате проблеми.

 • Коя фирма прави ламината/паркета?

  • Лилия Христова фирмата е Лазур

 • Кухнята изглежда страхотно, но тези дизайнери можеше да ти разяснят, че хладилник и фурна не са слагат един до друг или поне има шкаф между тях, но предполагам, че заради мястото се е получило така, комбинацията в интериора ми харесва, ползвайте си я дълго със здраве :)

  • Лина изясниха ни, но нямаме място за шкаф между тях. Има преграда в момента

 • Първо да отбележа, че кухнята изглежда страхотно (нашата е бял гланц и дърво). Според мен цялото чакаме се е получило, защото сте поръчали всички неща от различни места. Така едните трябва да изчакват другите и да се съобразяват със свододните часове за съответната дейност. Ние си поръчахме кухня при мебелист по индивидуална поръчка и той ни предложи плот, гръб, дръжки на вратичките и мивка (защото не си бяхме взели). Държеше да му дадем единатвено аспирацията, защото беше за вграждане. Съобрази се със всичките ни изисквания, размери и особености на мястото също ни изготви проекта и да даде съвети. Цялата история приключимза 2,5 месеца. Така не се наложи да се уговаряме с толкова много фирми и екипи за монтаж + че всеки елемент беше съобразен с другите (шкафове, плотове и прочие). В заключение мога да кажа, че винаги излизат непредвидени ситуации и ремонтите наистина са едно изпитание на търпението и психиката, в крайна сметка е важен крайния резултат и това да си доволен от него. + един за разнообразието и цените на фирма “Роси”, мисля че нашият човек работи с тях.

  • Vanya Boneva благодаря ти, че сподели, права си - всичко от едно място е най-добрият вариант

 • Интересно и полезно видео, но ръкомахането Ви е много расейващо и дразнещо. Следя видеата с интерес, но това го забелязвам във всяко видео и като зрител не ми допада. Надявам се да не се приеме като упрек, а градивна критика :) Хубав ден

  • Благодаря за обратната връзка, ще го имам предвид

 • Здравей, преди няколко месеца приключих цялостен ремонт на цял апартамент. Мисля, че за твоя случай на специфична кухня, е трябвало да си намериш дърводелец, който да ти направи всичко. Така направих аз и съм супер доволна. Съжалявам, но аз съм на мнение, че Виденов. и Икеа не стават. Имаш дребни забележки за кантирането на плота или отлепянето на леоенките, ноо според мен никак не са дребни. Браво, че сега всичко е наред и дано всичко ти служи вярно дълго време :)

  • Kami Georgieva всъщност си права ❤️

 • Ще правиш ли влогмас ❤😁 П.С много си яка и позитивна и даваш страхотни съвети ❤💕😍

  • Simona Hadjieva дааа, започвам от утре

  • Да ще има влогмас

 • и аз съм си патила от Икеа ,скъпичко е и мн груб персонал...

  • nikol marinova да, всъщност цените никак не са ниски

 • Виденов са най-големите не професионалисти... Понеже и ние приключваме ремонт сега мога да препоръчам с 2 ръце и 2 крака Айко!!! Всичко има там, качествено е и всеки си разбира от работата! При нас подраниха даже със сроковете. Не разбирам манията по Икеа, това са ефтини скандинавски мебели, които тук се водят за висок клас и се продават на безумни цени... Но всеки има проблеми като цяло като е в ремонт, ние също си скъсахме нервите, явно в бг никой не държи на качеството и гледат да претупат клиентите, пък каквото стане, нали не е тяхно... И пак да си кажа, за мен Айко е мястото!

  • Силвия Иванова благодаря за препоръката

 • В крайна сметка кухнята изглежда хубава, стискам палци и за кантирането на плотовете. 🤩 При повечето ремонти изникват непредвидени проблеми. Едни 20-30% допълнителни разходи трябва да се предвидят. Аз за съжаление съм попадала и на не особено компетентни мйстори, което накрая излиза още по- скъпо и времеемко.

 • Излиза, че да смениш един кант на плот или да получиш адекватно обслужване при положение, че си си платил за това нещо, е по-сложно от решаването на задачи по висша математика... Въпреки това ремонтът се е получил прекрасно - чисто, стилно, уютно, функционално. :)

  • g gp да, така излезе в крайна сметка, скоро ще ви ъпдейтна

 • Направо не мога да повярвам,че може да се чака толкова за всичко.Ако бях на твое място щях да си скъсам нервите.Това е ужасно много време.Но по принцип в големите градове е така,аз съм от малък град и моята кухня я монтираха буквално за един уикенд. Докато бях на гости при майка ми съпругът ми направи невероятна изненада.Прибрах си е не можех да повярвам като видях мечтаната кухня. Истината е,че 13 години по-късно не е мръднала.Много се радвам,че момчето ,което ни направи и монтира кухнята е и наш приятел и ни посъветва точно какво да изберем.И след това когато реших да си сменя мебелите след ремонта отново се довериха на него и неговата фирма.❤

  • @Ivana Alexandrova това вашето е било свързано със страшно много главоболия и нерви.И с тази компенсация от 50 или 100 лв си е чиста подигравка. Те не могат да ви платят главоболията с тези пари.Но добре сте направили че сте ги взели,просто когато човек си дава парите трябва да получи адекватна услуга.Поне така мисля аз.Хубав и спокоен ден😊

  • Грета Георгиева радвам се, че при вас всичко е било наред

 • Виденов са просто смешни,поръчахме диван,на който пишеше доставка до 7 дни ... но чакахме близо 2 месеца и накрая го отказахме. И са супер нагли

  • Любов Тулешкова много неприятно

 • За пореден път се потвърждава приказката "Да не ти се налага да се занимаваш с майстори". Много гадни ситуации, наистина. Стискам палци с кантирането. А за ИКЕА пиши оплакване до където се сетиш - отдели за оплаквания, мениджъри, директори и т.н. Ако няма резултат на местно ниво пищи до ИКЕА Швеция. Най-вероятно ще е тегава комуникация, но за съжаление тук в БГ нещата стават така. Обаче съм сигурна, че ако в ИКЕА БГ не ти обърнат внимание и отнесеш въпроса към шведската ИКЕА нещата ще се наредят. :)

  • Teodora Sotirova благодаря ти за съвета